2009. Okt. 28: Van nekem egy blogom a Blogol.hu-n … szeretem azt a blogot, bár már többször szüneteltettem, törölni is akartam párszor. De mégsem tettem meg … Tele van a Drága iránt érzett érzéseimmel, gondolataimmal … És a Blogol szerkesztöje – bár jó és egyszerü – de elég bizonytalan … Mi lesz, ha egyszer elszáll a széllel? Igaz, hogy a legfontosabb irásos rész máshol is megtalálható. De – mivel a css egy része épp pár napja halt be, a korábban táblázatba tett szövegekre most már nem vonatkozik és igy katasztrófálisan nézett ki – végig kellett néznem az egész blogot és azt láttam, hogy az a blog úgy mindenestöl fontos nekem. Képekkel, slideshow-kkal együtt …

Nem tudom xml file-ból exportálni sehova, próbáltam. De nem szeretném, hogy elvesszen egyszer valamiért … Választhattam. Vagy reménykedek, vagy keresek egy áthidaló megoldást.

A Drága a kislányának hetek óta „kinlódik” a wordpress-szel. próbáltam Neki segiteni, de nem nagyon értek olyan mélységben szerkesztéshez, amikre Neki szüksége lenne. És kellöképpen el is keseritett, hogy még a wordpress kezelése is nehézséget okozott …

Van nekem ez a tárhelyem. Úgysem akarok itt túl sok fejlesztést. Ezért a vezérlöpanelböl feltelepitettem ezt a blogsablont. Át fogom másolni az egész blogot. És mivel meg akarom tartani az idöbeliséget, „csalni” fogok a dátumokkal. Úgy fog tünni, mintha márciusban kezdtem volna. Most október vége van. De nem érdekel …

Ez a téma olyan, mintha csak nekem tervezte volna valaki. Tetszik. Kellöképpen sötét. És kellöképpen levegös, jó nagyok a betük, szóval épp nekem való.

Nem tudom, mikor leszek kész vele. Gályamunka. De – ha Isten segit – ráérek. Majdcsak kész lesz valamikor.


Nov. 5:  Kész lett.  Sokat dolgoztam vele és elfáradtam. És lehangoltan elég nehéz volt.


Nov. 6:  Próbáltam  legalább egy kissé a blogol sablonhoz hasonlóvá tenni.


Nov. 12. Mától az uj bejegyzésekhez nyugodtan lehet kommentet füzni. És van egy vendégkönyv is, a „Beszólhatsz” oldalon.


Nov. 22. Lényegében kész vagyok. A nagyjával. Most már minden elérhetö blogom bejegyzései itt vannak. Idörendi sorban. A beirással csaltam, de az idövel nem.
Minden itt van … egy kapcsolat teljes története az elsö naptól kezdve. Olvassa, akit érdekel.


2010. szeptember 24. Tegnap este nekiindultam és új köntösbe öltöztetem a blogot. A téma, amit használok, sokkal bonyolultabb, mint az eddigi. Meg fogok küszködni vele. És egy ideig lehet, hogy néha kissé hülyén fog kinézni a design. Ez van.


2010. október 29. Tegnap lett egy éves ez a blog … varnyu pedig megszerette a WordPresst.


2011. március 26.

Mindennek van vége és mindennek van kezdete.
Ez a második VarnyuBlog kezdetének napja.


2013. október 06.

VarnyuBlog 3.


2018. szeptember

VarnyuBlog